Om_oss

Välkommen till Revisi

Vi är en revisionsbyrå i Västerås som tillhandahåller revision, upprättar bokslut och deklarationer samt ger ekonomisk rådgivning. Våra kunder är allt från aktiebolag till enskilda firmor, från Skåne i söder till Mälardalen i norr.

Vi håller en hög kvalitet och servicegrad och vår ambition är att tillhandahålla kvalificerade revisions- och rådgivningstjänster som skapar mervärde för våra kunder och som bidrar till deras utveckling och framgång.

Våra anställda är uteslutande civilekonomer med tidigare anställningar hos bland annat Ernst & Young. Vi håller den stora revisionsbyråns kvalité men med den mindre byråns flexibilitet.

Vi har ett strukturerat arbetssätt i vår revision och använder den senaste tekniken vilket innebär kostnadseffektivitet och trygghet för våra kunder. Vi genomgår kontinuerligt vidareutbildning inom olika specialområden inom revision för att bibehålla en hög och aktuell kunskapsnivå.

Revisionskunder hos oss kan förvänta sig ett starkt personligt engagemang för sin verksamhet. Vi jobbar nära och i tätt samarbete med våra kunder och vi känner deras verksamhet väl genom revisionen. Därigenom uppmärksammar vi möjligheter och potentiella förbättringar i ett tidigt skede.

Kontakta oss gärna för en diskussion om revision eller annan rådgivning.

 

Möt vårt team

MichaelAuktoriserad Revisor
Michael är grundare till Revisi Revision & Rådgivning och är auktoriserad revisor. Han har jobbat som revisor sedan han slutade på Mälardalens Högskola 1999 och har ett förflutet på flera revisionsbyråer bland annat Ernst & Young innan han startade eget 2007. Michael ser till att ditt företag och du får ut det allra bästa av ditt företagande. Skatter och omstruktureringar brinner han för. På fritiden tycker Michael om att vara i skärgården och åker gärna skidor i alperna.
SofieRevisor / Redovisnings Konsult
Sofie arbetar både med revision, redovisning och bokslut, Sofie siktar på att bli revisor. 
AnnikaRevisor / Redovisnings Konsult
Annika är en kommande revisor och har studerat på Mälardalens Högskola innan sin ekonomi examen. Annika jobbar med redovisningsuppdrag, bokslut och revisioner hos oss på Revisi Revision & Rådgivning. Annika har tidigare arbetat flera år med ekonomi och redovisning och har erfarenhet av flera olika ekonomiprogram innan hon började hos oss. 
KatarinaAuktoriserad Revisor
Katarina är en erfaren revisor som arbetar med stora och mindre företag. Med lång erfarenhet hjälper Katarina dig i ledningen av ditt företag, analyserar och ser styrkor och svagheter som gör att ditt företag växer på ett bra sätt.
MesutRevisor / Redovisnings Konsult
Mesut jobbar med revisioner och har lång erfarenhet av bokslut och redovisning. Mesut hjälper dig i ledningen av ditt företag och får det att utvecklas till ett bättre företag.
ÅkeRevisor / Redovisnings Konsult
Åke arbetar både med revision, redovisning och bokslut. Åke är kunnig inom nyckeltal och analyser av företag.