Om_oss

Välkommen till Revisi

Vi är en revisionsbyrå i Västerås som tillhandahåller revision, redovisning, upprättar bokslut och deklarationer samt ger ekonomisk rådgivning. Våra kunder är allt från aktiebolag till enskilda firmor, från Skåne i söder till Mälardalen i norr.

Vi håller en hög kvalitet och servicegrad och vår ambition är att tillhandahålla kvalificerade revisions- och rådgivningstjänster som skapar mervärde för våra kunder och som bidrar till deras utveckling och framgång.

Våra anställda är uteslutande civilekonomer med tidigare anställningar hos bland annat EY. Vi håller den stora revisionsbyråns kvalité men med den mindre byråns flexibilitet.

Vi har ett strukturerat arbetssätt i vår revision och använder den senaste tekniken vilket innebär kostnadseffektivitet och trygghet för våra kunder. Vi genomgår kontinuerligt vidareutbildning inom olika specialområden inom revision för att bibehålla en hög och aktuell kunskapsnivå.

Revisionskunder hos oss kan förvänta sig ett starkt personligt engagemang för sin verksamhet. Vi jobbar nära och i tätt samarbete med våra kunder och vi känner deras verksamhet väl genom revisionen. Därigenom uppmärksammar vi möjligheter och potentiella förbättringar i ett tidigt skede.

Kontakta oss gärna för en diskussion om revision eller annan rådgivning.

 

Möt vårt team

MichaelAuktoriserad Revisor
Michael är grundare till Revisi Revision & Rådgivning och är auktoriserad revisor. Han har jobbat som revisor sedan han slutade på Mälardalens Högskola 1999 och har ett förflutet på flera revisionsbyråer bland annat EY innan han startade eget 2007. Michael ser till att ditt företag och du får ut det allra bästa av ditt företagande. Skatter och omstruktureringar brinner han för. På fritiden tycker Michael om att vara i skärgården och åker gärna skidor i alperna.
TommyRevisor
Tommy har erfarenhet av redovisning från sitt tidigare arbete. Nu arbetar Tommy med revisioner och lite redovisning Tommy har stor erfarenhet från åkeribranschen och hantverksbranschen där han tidigare varit verksam som ekonom.
MesutRevisor
Mesut ägnar sig främst åt revision men kan även mycket om redovisning och bokslut, Mesut kommer att bli revisor på sikt. 
EmmyRevisor
Emmy jobbar främst med redovisning och bokslutsarbeten och har som mål att bli revisor i framtiden. 
MichelRevisor
Michel arbetar både med revision, redovisning och bokslut, Michel siktar på att bli revisor.