handslag
 

Vill du jobba hos oss?

Revisi är inne i en expansiv fas då flera nya uppdragsgivare tillkommit. Vi är övertygade om att den positiva trenden kommer att fortsätta så länge vi fortsätter att leverera på högsta kvalitetsnivå. Därför letar vi ständigt efter nya medarbetare som vill bli en del av vårt team. Du är välkommen att kontakta oss för att se om vi kan vara din framtida arbetsplats. Här nedan ser du de tjänster som är aktuella nu, men du är alltid välkommen med en generell förfrågan!

Lediga tjänster just nu

Vi söker dig som har erfarenhet av revision och eventuellt redan är kvalificerad revisor med några egna kunder. Som person värdesätter vi att du är engagerad, har lätt för att ta nya kontakter och är professionell i din yrkesroll som revisor. Känner du att detta kan vara något för dig? Kontakta Michael Dalestig för en diskussion och sök tjänsten via mail redan nu.
Vi söker dig som kan redovisning, bokslut och deklarationer och har som mål att kanske bli revisor i framtiden. Vi vill att du är strukturerad och noggrann och kan ge våra kunder mervärde i din roll hos oss.
Känner du att detta kan vara något för dig? Kontakta Michael Dalestig för en diskussion och sök tjänsten via mail redan nu.