handslag
 

Vill du jobba hos oss som revisor eller redovisningskonsult?

Revisi är inne i en expansiv fas då flera nya kunder inom revision och kvalificerad redovisning tillkommit i Västerås, Köping, Eskilstuna, Sala, Enköping och Avesta. Vi är övertygade om att den positiva trenden kommer att fortsätta så länge vi fortsätter att leverera på högsta kvalitetsnivå. Därför letar vi ständigt efter nya medarbetare som vill bli en del av vårt team som tillhandahåller revision och redovisning och även skatterådgivning. Du är välkommen att kontakta oss för att se om vi kan vara din framtida arbetsplats. Här nedan ser du de tjänster inom revision och redovisning som är aktuella nu, men du är alltid välkommen med en generell förfrågan!

Lediga tjänster just nu

Nu söker vi efter nya medarbetare som vill bli en del av vårt team här i Västerås. Vi söker dig som vill utvecklas på en byrå med små och stora kunduppdrag.

  • dig som är nyutexaminerad med akademisk utbildning och med inriktning revision och redovisning
  • dig som har längre tids erfarenhet och kanske redan är kvalificerad revisor

Vi värdesätter att du är engagerad och social och har lätt för att ta nya kontakter. Att vara revisor innebär spännande kontakter och en enorm utveckling av dig som person. Då vissa av våra uppdrag har utländska ägare är språkkunskaper meriterande. Vi vill vara bäst på service och värdesätter god kunskap vilket gör att det finns stora möjlighet för dig att utvecklas både genom arbete med kunder och genom vårt utbildningsprogram som följer vår branschorganisation FAR. Vi värdesätter att du kan kombinera din yrkesroll med privatlivet och att du har kul på jobbet.

Vi hoppas att detta är något för dig. Tjänsterna avser heltid och kan vid rätt person tillsättas omgående. Körkort B är ett krav.

Kontakta Michael Dalestig för mer information och sök tjänsten via mail redan nu på revisor@revisi.se.

Vi söker dig som kan redovisning, bokslut och deklarationer och har som mål att kanske bli auktoriserad redovisningskonsult eller revisor i framtiden. Vi vill att du är strukturerad och noggrann och kan ge våra kunder mervärde i din roll hos oss.
Känner du att detta kan vara något för dig? Kontakta Michael Dalestig för en diskussion och sök tjänsten via mail redan nu på redovisningskonsult@revisi.se.